|
|
|
|
4.1 Informaci� sobre els usuaris registrats
Qualsevol usuari que entri al MOVE! com a administrador, es trobar� que a la pantalla on es mostren els tots els worlds
disponibles, a part d'apar�ixer l'opci� de crear un nou World, ara tamb� apareix una nova opci�,
Si cliquem sobre aquesta opci� anirem directament a la zona USUARIS.
En aquesta pantalla podem veure un llistat de tots els usuaris que hi ha registrats al MOVE! i informaci� sobre cadascun d'ells:
Depenent del tipus d'usuari aquest tindr� m�s o menys privilegis dins el MOVE!. Podrem eliminar qualsevol dels usuaris clicant sobre |
|
|